lördag 16 mars 2013

Virk-utmaning

 
Nu är det jobbigt att komma upp 6.11. Det skulle ju bli vår! Vetskapen att de som bor nära kusten inte har så hård vår-vinter gör det inte roligare. Det har varit -22 inatt som kallast.

Våren! Behöver du Ronjas vårskrik så skriker jag.  Utmaningen!
Virka vad du vill idag, länka till min blogg (om du har blogg, annars maila mig bild på ditt bidrag) och kommentera nedan. Vinsten idag är äran och att jag bloggar om dig. Lycka till!


3 kommentarer:

  1. Ulrika Hännestrand16 mars 2013 kl. 18:07

    Jag försöker mig på att virka stjärnmaskor i gult acrylgarn. Denna gång efter Drops video. Första försöket, som jag har bild på, är från en engelsk video. Drops passar mig bättre.
    Vart ska jag skicka min bild, för jag har ingen blogg.
    Här är det ca 1 minusgrad nu (vid Hälsinglands kust)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ulrika och tack för ditt inlägg.

      Du är välkommen att skicka din bild (eller bilder) till kalkstenspyssel@gmail.com.

      vad ska det bli? Handledsvärmare? Jag blev lite inspirerad av ditt dilemma så jag kanske gör ett blogginlägg om detta. När jag själv skulle försöka mig på stjärnmaskor för första gången fick jag också kämpa lite. Men så sitter de i ryggen som konsten att cykla när man väl kan - så det är värt det.

      Kämpa på och på "återseende".

      Radera
  2. Jag virkar på min cirkelväst
    http://lundabon.blogspot.se/2013/03/cirkelvasten.html
    Har även varit iväg idag och lämnat den virkade Dobby men han har varit klar i snart två veckor, men får först nu visas på bild eftersom han är öppnad och godkänd :)

    SvaraRadera