söndag 26 maj 2013

Virk-junta online för en bläckfisk


Första "Virk-juntan för bläckfiskar" blir imorgon måndag med start kl 18.00. Det är ett evenemang på facebook som jag startat. Du hittar det här.

Varför då? Jo för en bläckfisk kan påverka en för tidigt född bebis i resan till att bli så frisk så bebisen får komma med sin familj hem. Läs mer om detta här.

Alla som är med får gärna skriva en kommentar till startinlägget, mest för skoj för att veta hur många vi är. När kvällen tagit slut är det välkommet att bidra med bilder på vad som gjorts. Om det blir en bra uppslutning gör vi om det snart igen. 

Vill ni delta i ett blogginlägg på kalkstenspyssel.blogspot.se ? Maila då eran bild på kvällens alster till kalkstenspyssel@yahoo.se vid kvällens slut eller under tisdagen. ( Det man hinner imorgon är alltid en insats för prematur-barnen, även om inte bläckfisken blir klar.)

Förberedelser; En utskrift på mönstret som finns hos babydjungeln.se , virknål 3.0 eller 3.5 (kolla med det garn du virkar), luddfritt bomullsgarn som gärna tål 60 grader. Vadd hinner ni fixa i efterhand. 

Jag ska försöka finnas för att svara på frågor via facebook i gruppen Små bläckfiskar.

Välkomna att delta imorgon kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar