fredag 19 juli 2013

Fest utan att bli bjuden!

Dessutom i omvänd ordning!

Jag får en hemsk huvudvärk när klockan blir halv tre. Inget ville hjälpa. Det vanliga migränanfallet är på väg. Det enda som hjälper är sömn och mat.
Jag känner mig bakfull utan att få delta på festen...

...festen som senare skulle visa sig stanna på vår privata infart för lite fest. Ja det som stannade var en hyrd rosa leksak i stort format. Ut ur den kommer festen som inte bara skriker med största bokstäver åt varandra, trots att ingen publik finns, utan som väljer att låta var trädgård bli deras toalett.

Att sedan lämna sista lilla ciggen utan att säkra glöden i vår ljusgul-orangea fnöskiga torra gräsmatta gör mig inte orolig utan RASANDE FÖRBANNAD OCH FULL AV ADRENALIN! Nu är det någon som faktiskt får stå till vuxet nyktert ansvar och i alla fall be om ursäkt för dåligt vuxet nyktert omdöme!

Champagnekorken med hölje är inte bara olaglig nedskräpning utan och ett av de lämnade bevisen på ett litet olaga intrång! Någon annan som fått besök utan egen inbjudan till festen?

(Det är tur att de kvinnliga festdeltagarna i alla fall ville springa iväg med byxorna vid knäna när make kom för att säga till, än att de bjudit in honom till festen. )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar